Skip to main content

Melvin Jones voor 2 bestuursleden


Mij, Hans Lommerse, is gevraagd om de heer Erwin Duivenvoorde mee te nemen naar de Nationale  Najaarsconventie in het Utrechtse Elst, op zaterdag 23 november.  Dat betekende voor mij vroeg op en dat op een zaterdag. De planning was dat we er ruim voor de aanvang zouden zijn, zodat de Lionsclubs hun ingezamelde munten bij ons konden inleveren. Zo geschiedde, ik was om 07:30 bij Erwin en we vertrokken naar Elst. Daar aangekomen, hebben we de achterbak van de auto opengedaan en het oud en vreemd geld wat meegenomen was, in de auto gezet, ruim 350 kilo, ja mensen dat is heel veel muntgeld.

Bij de start van de conventie namen wij met zijn tweeën plaats wat achter in de zaal. We moesten echter wat meer voorin gaan zitten. Voor mij was het de eerste ervaring met een Lions conventie, erg leuk en leerzaam.

Op een gegeven moment verscheen de naam van Erwin Duivenvoorde heel groot op het scherm, hij werd naar voren gevraagd. Daar was ik van op de hoogte dus prima, maar mijn naam verscheen op hetzelfde scherm en ook ik moest op het podium verschijnen.

Tot mijn verbazing kreeg ik eveneens een Melvin Jones Fellowship award uitgereikt.

Zo hebben dus 2 bestuursleden op 1 dag een Melvin Jones award gekregen. Voor Erwin was het helemaal een nieuwe ervaring, Erwin is namelijk zelf geen lid van de Lions.

Het was een leuke ervaring en we zijn trots dat we deze onderscheiding mochten ontvangen.

Iedereen heel erg bedankt en we gaan natuurlijk door met ons goede werk.