Koffie, thee, Vreemd Geld en heilige boontjes.


Liefde voor koffie en de medemens. Dat is waar Maas voor gaat. Maas is met meer dan 500 miljoen consumpties per jaar een grote speler op het gebied van koffie en thee in Nederland.

In bijna 20 duizend automaten komen wel eens munten die er niet in thuis horen. Daar vond Maas een bestemming voor: Lions vreemd en Oud Geld en Fight for Sight.

Op vrijdag 11 december mocht Fight for Sight een zware kist met vreemde munten in ontvangst nemen. Op het kantoor werd over en weer uitgelegd hoe duurzaam Maas werkt en wat de impact is van het werk van Fight for Sight.  Beiden werken in ontwikkelingslanden met als belangrijk doel het welzijn van de mensen. Een mooi raakvlak is hun thee die uit Nepal komt, op een  steenworp afstand van het ons zeer bekende Mechi Eye Hospital.  Kijk eens op de  site https://maas.nl/duurzaamheid en lees over duurzaamheid en heilige boontjes, Impact@origin, impact@social en impact@footprint.

Contact


Lions Postbus 238
2160 AE Lisse
vreemdgeldblinden@lions.nl

Over Ons


De Vreemd en Oud geld-actie is een gezamenlijke actie van supermarketen en Lionsclubs ten behoeven van oogoperaties. 100 Supermarkten in Nederland en België hebben als service een verzamelzuil in hun bedrijf voor het vreemd en oud geld dat hun klanten bezitten maar niet goed weten wat ze er mee moeten doen. Lionsclubs in Nederland zorgen dat met uw vreemd en oud geld blinden in derde wereld landen weer kunnen zien.

webcreation: Free Design

Copyright 2022 Vreemd & Oud Geld | All rights reserved